Home   |   About   |   info@4x.si
LOGIN
REGISTER

WEB PAGES WIDGETSShortener
link

Personal
page

Web pages
widgets

Augmented
reality

Video QR


iToysKAJ VKLJUČUJE 4MAIL?

Trenutno lahko izbirate med naslednjimi funkcionalnostmi
(NE POZABITE: vse to in več vam je dosegljivo s samo nekaj kliki, pa še vse dodatke lahko enostavno prilagodite izgledu svoje strani)


E-MAIL TRAK
Okno, ki vam pomaga pri zbiranju in urejanju naročnikov na vaš newsletter. Maile začnite zbirati takoj, da vam kasneje ne bo žal.

POJAVNO OKNO
Uporabnik vpiše svoj mail kamor mu lahko pošljete katalog, slike referenc, morda e-knjigo z nasveti, ki ste jo sami spisali. Uporabnik dobi e-darilo takoj na e-mail. Vam ni treba skrbeti za to. Imate pa možnost naknadnega urejanja in pregledovanja, kdo vse vam je pustil kontakt.

MNENJA IN OCENE
Dajte obiskovalcem vaših spletnih strani, da ocenijo vašo stran in povedo svoje mnenje. Tako zbrana mnenja vam bodo pomagala, da bo vaša stran še boljša, povpraševanja pa vam bodo povedala, kaj si uporabniki najbolj želijo.

ŠTEVEC IN DATUMA
Bi radi obiskovalce spomnili na pomemben datum, morda zaključek prodajne akcije, morda časovno omejeno ugodnost, ki se jo splača izkoristiti? Odštevanje ure močno deluje na vsakega obiskovalca in poudari ekskluzivost - seveda laho pripišete, da je ta ponudba samo zanj in edinstvena v tem trenutku .

TELEFON + EMAIL
V času uradnih ur objavite svojo telefonsko številko, drugače naj bo samo e-mail. Tako bodo obiskovalci takoj vedeli, kdaj vas lahko dobijo in pokličejo.

SLIKOVNO OKNO
Uporabnikom, ki brskajo po vaši strani lahko ponudite dodaten popust, kupon, morda ga samo napotite na drugo, aktualno stran ... Pojavno okno se odpre, ko je uporabnik dlje časa na strani in izkaže interes za vašo storitev. Pripravljene lahko imate več pojavnih oken za različne datume in tako še dodatno obeležite svoj pomemben jubilej.
VEČ INFORMACIJ:
zvone.stor@amis.net
Copyright (c) 4x.si
START: november 2021 - CHANGE: 19. 01. 2022